ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονίζει η κόρη του Βικελίδη: “Ο Κλεάνθης έβαλε πάνω από τη ζωή του τον Άρη! Ιδέα είναι, όχι απλά μια ομάδα”

Η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και στην εκπομπή «Αθλητικό Express». Μίλησε για τον πατέρα της, τις μνήμες της από αυτόν, αλλά και από το γήπεδο που πήρε το όνομά του, σε μια πραγματική κατάθεση ψυχής.

Αρχικά είπε: “Για όλους στην οικογένεια είναι μεγάλη τιμή που θέλετε να μιλήσουμε για τον Κλεάνθη Βικελίδη. Ο πατέρας μας έδωσε όλη του τη ζωή για τον Άρη. Επέλεξε να βάλει πάνω από όλα στη ζωή του τον Άρη”.

Για τον πατέρα της που θεωρείται θρύλος για τον Άρη σχολίασε: “Ξεκινούσαμε από τη μία άκρη της Τσιμισκή να πάμε στην άλλη και κάναμε 3 ώρες γιατί τον σταματούσαν αρειανοί για να του μιλήσουν. Ήταν πολύ ρομαντικός, τώρα φαντάζει εξωπραγματικό αλλά αυτό ήταν στάση ζωής.

Για το πώς έβλεπε ο πατέρας της τον Άρη ανέφερε: ” Το αποτέλεσμα του Άρη καθόριζε την Κυριακή μας. Ο Άρης δεν είναι μια ομάδα μόνο, είναι μια ιδέα και πρέπει να πιστεύεις σε αυτή την ιδέα αλλιώς δεν έχεις δουλειά να την ακολουθείς”.

Για την άκρως αθλητική οικογένεια Βικελίδη είπε: “Η οικογένεια Βικελίδη έβγαλε πολλούς αθλητές και ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες και με διακρίσεις στον κλασικό αθλητισμό”

Για το χαρακτήρα του πατέρα της ανέφερε: “Ο πατέρας μου ήταν πολύ γελαστός έκανε πολλά αστεία αν και ήταν πολύ αυστηρός κυρίως με τον εαυτό του. Δεν επέτρεπε στον εαυτό του αδυναμίες”

Για το εάν ισχύει η φήμη οτι αρνήθηκε μεταγραφή στο εξωτερικό για τον Άρη τόνισε: “Ναι ισχύει, είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού αλλά έσκισε το εισιτήριο γιατί δεν πήγαινε η καρδιά του να μπει στο τρένο και να αφήσει τον Άρη”.

Για την μετονομασία του Χαριλάου σε Βικελίδης: “Όταν φτιαχνόταν το γήπεδο όλοι βοηθούσαν, πήγαιναν και προσέφεραν, έβαζαν προσωπική δουλειά για να γίνει αυτό το γήπεδο. Δεν το πιστεύαμε όταν μας είπαν ότι θα μετονομαστεί το Χαριλάου σε Βικελίδης”.

Για το εάν πηγαίνει στο γήπεδο είπε: “Πριν την πανδημία πήγαινα συχνότερα. Τώρα όχι τόσο συχνά.

Πηγαίνω στο γήπεδο και αγοράζω εισιτήριο κανονικά γιατί πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι η κόρη του Βικελίδη πρέπει να μπαίνω έτσι στο γήπεδο”.

To Top