ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει ο ιδρυτής του συνδέσμου στην Νιγηρία! «Οι Νιγηριανοί αγάπησαν την ιδέα που λέγεται Άρης»!

Ο ιδρυτής του συνδέσμου του Άρη στη Νιγηρία, Ανδρέας Λαμπρόπουλος μίλησε για το μοναδικό γεγονός, να δημιουργείται σύνδεσμος φίλων των κιτρινόμαυρων με μέλη Νιγηριανούς, οι οποίο αγάπησαν την ιδέα του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την εκδήλωση στο Λάγος είπε:

Με αυτό που κάναμε θέλαμε να φωνάξουμε ότι ο Άρης είναι παντού. Ήταν μία ιδέα που είχα εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήθελα να μαζευτούμε όλοι μαζί να δείξουμε την ιστορία της ομάδα μας. Βοήθησα τα παιδιά να φτιάξουν τις φανέλες και οι δικοί μου οι ντόπιοι ετοίμασαν ένα event, ετοίμασαν παρουσιάσεις, βρήκαν από τα αρχεία του Άρη όλη την ιστορία, τα αποτελέσματα από την Super League και έκαναν μία ωραία παρουσίαση. Ήταν πολύ συγκινητικό για εμένα και χάρηκα που οι άνθρωποι από εδώ μάθανε ποιος είναι ο Άρης και έλεγαν ότι από εδώ και πέρα είναι Άρης. Την επόμενη μέρα είχαν έρθει τα παιδιά και μου είπαν ότι νικήσαμε 0-0 τον Λεβαδειακό και πάμε για την επόμενη νίκη. Για μένα ο Άρης είναι μία ιδέα και αυτό που τους είπα είναι ότι μαζευόμασταν σε ταβέρνες, μιλούσαμε, μεθούσαμε και βλέπαμε τον αγώνα είναι διασκέδαση για εμάς ο Άρης. Το ίδιο έγινε και εκεί, ήπιαμε, χορέψαμε και τους άρεσε που μία ομάδα είναι κοντά σε αυτούς. Αυτή τη στιγμή είμαι στο Λάγος της Νιγηρίας και στέλνω τα χαιρετίσματα μου και τις ευχές μου σε όλα τα παιδιά που είναι στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Για μένα είναι σαν να είμαι στη Θεσσαλονίκη και να έχω βγει με κάποιους φίλους.

Για το πόσα μέλη είναι εγγεγραμμένα στον σύνδεσμο είπε:

Official είμαι 35 Νιγηριανοί και πιστεύω ότι θα γίνουμε περισσότεροι. Δεν έχουμε χώρο μαζευόμαστε όπου μπορούμε ή στο γραφείο.

Για τις φανέλες είπε:

Τις βρήκα στο internet και βοήθησα να τις φτιάξουν και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε πρωτοπόροι. Μας αδικεί η ιστορία που έχουμε περάσει τόσα χρόνια. Θα το κανονίσω και θα τους φέρω στο Χαριλάου. Προς το παρών περιμένουμε τον αγώνα με τα Γιάννενα. Θα το κάνουμε γνωστό όλο αυτό με όποιο τρόπο έχουμε.

Τα παιδιά από εδώ ψάξανε και βρήκαν πόσα ήταν τα ιδρυτικά μέλη του Άρη και ποιοι ήταν.

Το μήνυμα του:

Τα όνειρα μας είναι αυτά που μας κρατάνε στη ζωή και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Επειδή ο Άρης είναι ιδέα και τα όνειρα μας κάποτε θα πάρουν εκδίκηση πρέπει να το σκεφτόμαστε λίγο πιο ήρεμα. Μέσα μου το σκέφτομαι το πρωτάθλημα αλλά δεν το λέω. Σας ακούμε και σας βλέπουμε από εδώ και σας αγαπάμε. Εύχομαι να φτάσουμε όσο ψηλά μας αξίζει. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη.

To Top