Συγκλονίζει ο Κριστιάνο για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του: «Μιλάω μαζί του, είναι δίπλα μου»

Συγκλονιστικές δηλώσεις έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, τον περασμένο Απρίλιο.

«Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή που είχα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Όταν κάνεις παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά, αλλά έχεις αυτό το πρόβλημα… είναι δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην… περιβόητη, πλέον, συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν. 

Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με τη μητέρα των παιδιών, Χεορχίνα. «Είναι μια δύσκολη στιγμή, γιατί δεν καταλάβαμε γιατί μας συνέβαινε αυτό. Ήταν δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι γινόταν εκείνη τη στιγμή. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλούς αγώνες. Αλλά ότι… Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχουμε υποστεί, ειδικά η Χεορχίνα. Ήταν δύσκολο. Η Χεορχίνα ήρθε σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να λένε, πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό», ανέφερε μεταξύ άλλων και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της συγκλονιστικής απώλειας. 

Όπως αποκάλυψε, διατηρεί τις στάχτες του γιου του δίπλα σε αυτές του πατέρα του σε παρεκκλήσι στο σπίτι του. «Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι δίπλα μου. Με βοηθάει να είμαι καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας. Είμαι περήφανος για αυτό… το μήνυμα που μου στέλνουν, ειδικά ο γιος μου».

To Top