ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονίζει ο Λεκμπέλο: “Φάρμακο ζωής ο Άρης!”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Αρτούρ Λεκμπέλο, μίλησε ακριβώς ένα χρόνο μετά το φιλικό που έγινε με την Εθνική του euro 2004, ως ενίσχυση για τον “Γολγοθά” της υγείας του!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Σαν σήμερα 17 Μαΐου πέρσι, οι βετεράνοι του Άρη αγωνίστηκαν με τα μεγάλα ονόματα της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση της σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίσει.

Ο Λεκμπέλο μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 συγκλόνισε: “Η κατάσταση της υγείας μου παραμένει στάσιμη, αλλά δεν τον βάζω κάτω… Με την αγάπη του κόσμου και την βοήθεια όλων συνεχίζω την προσπάθεια και περιμένω ένα νέο φάρμακο από την Πάρμα, από το ιατρικό πανεπιστήμιο…” για να συμπληρώσει:

“Πήγα τρεις φορές στο γήπεδο, δεν μπορούσα παραπάνω γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω, αλλά είδα σχεδόν όλα τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Ο Άρης μου έδινε ζωή και δύναμη, ήταν το… φάρμακο μου. Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά μακριά από την Σούπερ λίγκα, πρέπει να επιστρέψει και να κάνει σταθερά βήματα και σίγουρα”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την κατάσταση της υγείας του είπε:

Η κατάσταση της υγείας μου παραμένει στάσιμη, αλλά δεν τον βάζω κάτω… Με την αγάπη του κόσμου και την βοήθεια όλων συνεχίζω την προσπάθεια και περιμένω ένα νέο φάρμακο από την Πάρμα, από το ιατρικό πανεπιστήμιο.

Όλοι οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο του Άρη όποτε με βρίσκουν με ρωτάνε και ενδιαφέρονται για την κατάσταση της υγείας μου.

Για το αν παρακολούθησε τον Άρη είπε:

Πήγα τρεις φορές στο γήπεδο, δεν μπορούσα παραπάνω γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω, αλλά είδα σχεδόν όλα τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Ο Άρης μου έδινε ζωή και δύναμη, ήταν το φάρμακο μου.

Για την ομάδα είπε:

Έγινε ένα πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο πιστεύω ότι έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, δηλαδή ο Άρης είχε παίκτες που είχαν εμπειρία στην Β’ Εθνική και έδειξε από την αρχή ότι θα είναι πρωταγωνιστής. Φάνηκε μία ομάδα πολύ σκληρή που είχε τα αποθέματα να ανατρέψει το σκορ που δύσκολα βρισκόταν πίσω. Έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Η άμυνα ήταν πολύ σταθερή, ο Δεληζήσης με τον Σόουζα ήταν ένα αχτύπητο δίδυμο, βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Τζανακάκης βοήθησε και δεξιά και αριστερά. Στην επίθεση πληθώρα παικτών αν εξαιρέσουμε τον Πλατέλλα λόγω ποιότητας, όλοι οι παίκτες βοήθησαν πάρα πολύ και δεν φάνηκε η απουσία τους. Υπήρχαν πολλές λύσεις δεν ήταν ομάδα που αν έλειπε κάποιος συγκεκριμένος δεν ήξερε τι να κάνει. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά. Η ομάδα πιστεύω, αν εξαιρέσουμε την ήττα με τον ΟΦΗ που ήταν θέμα γοήτρου, σε όλα τα παιχνίδια ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Άρης είπε:

Θέλουμε πολλές νέες προσθήκες το οποίο το ξέρουν καλύτερα ο προπονητής και οι υπεύθυνοι που είναι πιο κοντά στην ομάδα. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί γιατί φέτος ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά μακριά από την Σούπερ λίγκα, πρέπει να επιστρέψει και να κάνει σταθερά βήματα και σίγουρα. Οι επιλογές πρέπει να είναι σωστές. Δύσκολα να πατήσει την άνοδο ο Άρης, δεν πρέπει να βιαζόμαστε τα βήματα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά δηλαδή αν μπορούσαν να γίνουν από φέτος αυτά τα βήματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Τα λάθη που γίνανε στο παρελθόν, κάθε χρόνο ερχόντουσαν 15 παίκτες και φεύγαν άλλοι 15 δεν βοήθησαν καθόλου και όχι μόνο δεν βοήθησαν αλλά χρέωσαν την ομάδα. Να υπάρχει ένας κορμός που να βασίζεται η ομάδα σε αυτόν και κάθε χρόνο να γίνονται 2-3 προσθήκες.

To Top