Συγκλονίζει ο Μπρούνο: «Δούλευα ως μεταφορέας και σε εταιρεία καθαρισμού»

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μίλησε ο Μπρούνο στην Gazzetta Dello Sport.

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μίλησε ο Μπρούνο στην Gazzetta Dello Sport. O άλλοτε παίκτης του Άρη ζει το όνειρο του Champions League με την Σερίφ Τίρασπολ και θυμήθηκε το διάστημα που πέρασε στη Βραζιλία, προτού κάνει το «άλμα» στην Ευρώπη.

«Δούλευα ως μεταφορέας και σε μια εταιρεία καθαρισμού. Έκανα μόνος μου προπόνηση στις 7 το πρωί, έχοντας πίστη ότι κάτι καλό θα βγει. Έπαιζα μπάλα στον δρόμο και έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα καταφέρω να πάω στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Μπρούνο, εξηγώντας πως άφησε τη Βραζιλία για την Ευρώπη.

«Το 2015 ο φίλος μου, ο Κάιο, τώρα μάνατζέρ μου, με προσκάλεσε σε ένα τουρνουά. Ανάμεσα σε αυτούς που το παρακολουθούσαν ήταν το αφεντικό της Αούστρια Λουστενάου, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Αυστρίας. Με κάλεσε να πάω στην ομάδα του και δεν είχα καθόλου χρήματα. Μου έδιναν 500 ευρώ το μήνα και ζούσα με την οικογένειά μου. Έβαλα 11 γκολ σε 15 παιχνίδια. Υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα 21», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής της Σέριφ

Ο Μπρούνο μίλησε και για την απόφαση του να φύγει από τον Άρη για τη Σέριφ: «Έπαιξα ελάχιστα εκεί. Η Σερίφ έπαιζε προκριματικά Champions League, άφησα χρήματα ενός έτους στον Άρη και υπέγραψα στη Σερίφ».

To Top