Συγκλονίζουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το μακελειό στη Μονεμβασιά (video)

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους, τη φρίκη και τον θανατικό που σκόρπισε στη Μονεμβασιά το λευκό Fiat που οδηγούσε ο 52χρονος, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή από δύο 77χρονους. Ο τρόπος που το έκανε δε προκαλεί ανατριχίλα, όταν έσυρε το ένα του θύμα για πολλά μέτρα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια επέστρεψε για το άλλο.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Mega, παρά το γεγονός ότι έχουν επεξεργαστεί ηλεκτρονικά συγκλονίζουν και ακόμα και με «μωσαϊκό», οι εικόνες είναι σκληρές και αποτυπώνουν την αγριότητα της δολοφονίας.

Είναι λίγες μόλις στιγμές μετά το φονικό, με τα πτώματα να κείτονται στην άσφαλτο και να είναι σκεπασμένα από την αστυνομία.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα ματωμένα ίχνη από τα λάστιχα στην άσφαλτο, τα κομμάτια από το σπασμένο μηχανάκι των θυμάτων και η εικόνα του αυτοκινήτου του δράστη, δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 52χρονος οδηγός του λευκού Fiat χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με τους δύο αναβάτες, με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον τραβάει έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και χτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη, παρασύροντας τον άλλα 200μ. Στη συνέχεια πήγε στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Ο κόσμος της πόλης έντρομος κάλεσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου, όπου στο τέλος έριξε το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

To Top