ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συγκλονισμένος ο Καββαδάς με Σανικίτζε: “Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα κοντά μας”

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν συγκλονισμένος μετά τον αγώνα για ό,τι συνέβη στον Βίκτορ Σανικίτζε. Παραδέχθηκε ότι πρέπει όλοι μέσα στην ομάδα να είναι συγκεντρωμένοι και μαχητικοί και υποσχέθηκε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον Άρη και τον κόσμο του.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα βρήκε χώρους για να κάνει το παιχνίδι του, τροφοδοτήθηκε σωστά και τελείωσε φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Άρης παρουσίασε το καλύτερό του πρόσωπο στην πρεμιέρα της Α1.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια δεν ήταν καλά. Βίωσε από πολύ κοντά τον τραυματισμό του Σανικίτζε και παρότι ήταν μέσα στην φάση δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη. “Δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμη την κατάσταση του Βίκτορ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά μας, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Είναι ένας κρίκος και όταν φεύγει ένας κρίκος οι άλλοι αποδυναμώνονται…”, σχολίασε ο Έλληνας σέντερ.

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είπε ότι “μπήκαμε με το δεξί, είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παίζουμε την ίδια ενέργεια και μαχητικότητα…”.

Ρωτήθηκε αν για την χαλάρωση που παρατηρείται όταν η ομάδα παίρνει διαφορά, ευθύνονται κατά κάποιο τρόπο τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια και εμμέσως με ομάδες όπως η Κύμη και τα Τρίκαλα επέρχεται η χαλάρωση και απάντησε πως “σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει μεγαλύτερο άγχος, γιατί πρέπει να κερδίσεις. Στα φιλικά και να χάσεις δεν τρέχει κάτι. Τώρα, όμως, η ήττα πονάει, πόσο μάλλον από ομάδες που είναι στην κατάταξη πιο κάτω από σένα είναι μεγάλο το χτύπημα. Θα το διορθώσουμε, έχουμε μέρες μπροστά μας, δεν έχουμε ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτή τη βδομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά”.

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα και εισπράττει αυτό το πιο… έντονο χειροκρότημα του κόσμου επεσήμανε: “Νιώθω όλο και καλύτερα, νιώθω ότι ο κόσμος με αγαπάει και θέλω να τον υχαριστήσω γι’ αυτό και θέλω να υποσχεθώ ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο”.

To Top