Συγκλονιστικές σκηνές! ‘Εγινε η σέντρα, αλλά αρνήθηκαν να παίξουν οι απλήρωτοι παίκτες της Σανταντέρ! (video)

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε πριν λίγη ώρα η ποδοσφαιρική Ισπανία, με τον διαιτητή Χεσούς Ζιλ, να σφυρίζει αρχικά την έναρξη της ρεβάνς του τέταρτου και τελευταίου προημιτελικού του Κόπα Ντελ Ρέι, ανάμεσα σε Ράθινγκ Σανταντέρ και Ρεάλ Σοσιεδάδ και τους παίκτες της πρώτης να αρνούνται να παίξουν, όντας απλήρωτοι.

Τα πάντα μύριζαν μπαρούτι εδώ και μέρες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αφερεγγυότητας της διοίκησης που έχει τους παίκτες απλήρωτους για πολλούς μήνες!

Οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει πως δεν θα αγωνιστούν αν δεν αλλάξει κάτι και τελικά τήρησαν στο έπακρον τη δέσμευσή τους με τον πρόεδρο να μην είναι καν στο γήπεδο, φοβούμενος τα χειρότερα…

Με το που σφύριξε την έναρξη του ο διαιτητής, οι 11 βασικοί της Σανταντέρ συγκεντρώθηκαν στο ημικύκλιο του κέντρου αγκαλιασμένοι και φυσικά ο «άρχοντας» του αγώνα αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι φυσικά τους χειροκρότησαν, αφού αντιλαμβάνονται πλήρως τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εργάζονται.

Να σημειωθεί ότι η ιστορική Ράθινγκ τα τελευταία τρία χρόνια έπεσε δύο κατηγορίες, ενώ για χρόνια βρισκόταν στην Πριμέρα και φέτος διεκδικεί την άνοδό της ξανά στη Σεγούντα όντας πρώτη στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας, ενώ τις τελευταίες μέρες συγκλόνισε η ιστορία ενός 23χρονου τερματοφύλακα της Β’ ομάδας ο οποίος αποκάλυψε το φρικτό τρόπο ζωής του.

Πρόκειται για τον Ουμάρ Νταμπί, έναν γκολκίπερ με καταγωγή από το Μάλι ο οποίος πριν τρία χρόνια μετεγράφηκε στη Σανταντέρ από τη Λιόν, ωστόσο το όνειρό του έγινε εφιάλτης.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι μένει σε ένα δωμάτιο χωρίς θέρμανση και κοιμάται σε ένα στρώμα στις εγκαταστάσεις τις Ράθινγκ στην Αλμπερίθια και για θέρμανση χρησιμοποιεί ένα αερόθερμο που του δάνεισε ένας Ισπανός συμπαίκτης του, ενώ ο ίδιος του έδωσε και μια τηλεόραση.

«Δεν με αφήνουν να χρησιμοποιώ τις ντουλάπες κι έχω τα ρούχα μου στη βαλίτσα», είπε ο Νταμπί, ο οποίος συγκλόνισε τα τοπικά μέσα όταν κλήθηκε να μιλήσει, μετά από την περιπέτειά του με τις <αρχές όταν και συλλήφθηκε να πηδάει τα κάγκελα για να μπει στις εγκαταστάσεις, μιας και δεν του έχει παραχωρηθεί ούτε κλειδί!

Όλα αυτά ήταν η σπίθα που έφερε την έκρηξη κι έφτασε σήμερα τους παίκτες της Ράθινγκ να κάνουν τη δική τους επανάσταση, την οποία αποθέωσαν ακόμα και οι ίδιοι οπαδοί της ομάδας τους.

Και να σκεφτεί πως πριν τρία χρόνια, ότι ο Άρης με την προτροπή γνωστών υψηλόμισθων στελεχών συνεργάστηκε με τη Σανταντέρ, αποκτώντας από εκεί τους Βιτόλο, Οριόλ (είναι ακόμα εκεί) και Πορτίγια (ήταν σε συνιδιοκτησία με τη Χιχόν)…

Racing Santander REFUSE TO PLAY! Against Real… από dean-coombes

To Top