ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονιστική επιστολή φίλου του Άρη στον προϊστάμενο του! “Θέλω άδειες για να βλέπω την ομάδα μου”!

Συγκλονιστική επιστολή φίλου του Άρη στον προϊστάμενο του! Αυτή που μας έστειλε στο PRESSARIS ο Γιώργος Π. με την επισύναψη της έγγραφης αίτησης του για να παίρνει άδειες προκειμένου να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη!

Διαβάστε τι μας έστειλε στο [email protected] (μπορείτε να στέλνετε επιστολές, φωτογραφίες κτλ προς δημοσίευση) και τι αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η δίψα μεγάλη και άσβεστη μετά από 4 χρονιά για να δούμε τον ΑΡΗ μας…

Η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να ξέρω από τώρα το πρόγραμμα μου, αφού δουλεύω βάρδιες και ο χώρος εργασίας μου είναι ανοιχτός 365 μέρες τον χρόνο… οπότε κατέληξα σε αυτή τη λύση έτσι ώστε να εξασφαλίσω  τουλάχιστον ότι θα δω τα ντέρμπι του ΑΡΗ μας…τι λέτε θα τα καταφέρω;

Παρακάτω σας στέλνω την επιστολή που σκοπεύω να δώσω στον προϊστάμενο μου…..Φυσικά έχω σβήσει τα ονόματα για ευνοήτους  λόγους.
Μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση!

“Προς,

Προϊσταμένη τμήματος υποδοχής,

Αξιότιμη κ ,

Ο καιρός ήρθε,τα πέτρινα χρόνια περάσαν και ο ΑΡΗΣ ,το ενδοξότερο σωματείο της πόλης και ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας επέστρεψε στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από το πρωτάθλημα της Super League.

Μετά από 4 χρόνια όπου η ομάδα και ο λαός του ΑΡΗ μας περιπλανήθηκαν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της χώρας, έπαιξαν αγώνες σε γήπεδα που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα ξέραμε καν την ύπαρξη τους ήρθε ο καιρός της επιστροφής …Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε για να δώσει απαντήσεις σε όλους αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έβγαλαν γλώσσα και θέλησαν με τη προπαγάνδα τους (χωρίς επιτυχία φυσικά) να περάσουν στον κόσμο το δόγμα του “Μια πόλη μια ομάδα”…

Να πούμε λοιπόν σε όλους αυτούς ότι  ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ  και πως η Θεσσαλονίκη ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ η ΠΌΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΎ……

Με την παρούσα επιστολή λοιπόν ζητάω με τον πλέον επίσημο τρόπο να μου χορηγηθούν ρεπό τις παρακάτω ημερομηνίες στις οποίες ο ΑΡΗΣ θα δώσει μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν .

Γνωρίζω ότι η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια που ίσως δεν είναι πιθανό να ικανοποιηθούν όλες οι ημερομηνίες όμως θέλω να πιστεύω πως στέλνοντας τη παρούσα επιστολή από τόσο νωρίς θα κάνει πιο εύκολο τον προγραμματισμό.

 

Με εκτίμηση

Γίωργος.

 

Υ.Γ 1) Οι ημερομηνίες προκύπτουν ύστερα από την κλήρωση  του πρωταθλήματος η οποία πραγματοποιήθηκε στις 09/08/17,  υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της σεζόν να υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι θα οδηγήσουν σε αλλαγή των παρακάτω ημερομηνιών η ακομα και προσθηκη νεων οι οποιες θα προκυψουν απο τις υποχρεωσεις του ΑΡΗ για τον θεσμο του κυπελλου ,σε κάθε περίπτωση θα φροντίσω να σας ενημερώσω άμεσα για τις πιθανές αλλαγές

 

Υ.Γ 2) Κάθε ρεπό που θα συμπίπτει με αγώνα του ΑΡΗ  είναι φυσικά καλοδεχούμενο

 

Υ.Γ 3) Μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση !

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  :  ΑΡΗΣ – φιλοξενούμενος πόλης      20-21-22 Οκτωβρίου

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  :  ΑΡΗΣ – γαυρος                              3-4-5 Νοεμβρίου

 

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΡΗΣ – βαζελος                             1-2-3 Δεκεμβρίου

 

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΡΗΣ–  κούλα                                  2-3-4 Μαρτίου

 

To Top