Συγκλονιστικές στιγμές, ανατρίχιασε όλο το Χαριλάου! To 8λεπτο του τρόμου! (photos)

Μια σκηνή που συγκλόνισε όλο το Κλεάνθης Βικελίδης εξελίχθηκε λίγο πριν η συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Σε μια ανύποπτη φάση στο 56′, έγινε σύγκρουση στον αέρα ανάμεσα σε Κύργια και Μαρινάκη, οι δυο παίκτες χτύπησαν τα κεφάλια τους και έμεινε αναίσθητος ο παίκτης του Παναθηναϊκού!

Αμφότεροι έπεσαν στο έδαφος, όμως ο παίκτης του Παναθηναϊκού έμενε κάτω και δεν έλεγε να σηκωθεί, καθώς όχι μόνο είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά του είχε γυρίσει και η γλώσσα!

Αμέσως οι παίκτες και των δύο ομάδων καλούσαν εσπευσμένα σε βοήθεια προκειμένου τα ιατρικά τιμ των ομάδων να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ο Κάκος αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα, διέκοψε το ματς και φώναξε μέσα τους γιατρούς.

Διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές με τον Μαρινάκη να είναι στο έδαφος. Ο Καπίνο έβαλε τα κλάματα, την ώρα που όλο το γήπεδο χειροκροτούσε και φώναζε για να δώσει δύναμη στον παίκτη της αντιπάλου ομάδας, ενώ όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων «τραβούσαν τα μαλλιά τους», βλέποντας τον νεαρό να μην συνέρχεται. Η ώρα περνούσε, ο Μαρινάκης δεν έδινε σημεία ζωής, με το γήπεδο Χαριλάου να έχει «παγώσει».

Κάποια στιγμή και ενώ και ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής βοηθούσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού φώναξαν να μπει ασθενοφόρο στο γήπεδο, για να αντιμετωπιστεί σοβαρός ο τραυματισμός του Μαρινάκη.

Ο κόσμος του Άρη χειροκροτούσε την ώρα που ήταν συγκλονισμένοι και βουρκωμένοι συμπαίκτες του Μαρινάκη… Ο παίκτης του Παναθηναϊκου άρχισε να συνέρχεται, μπήκε μέσα το ασθενοφόρο, με τη βοήθεια όλων των παικτών!!!

Τελικά, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά κατάφερε να περπατήσει (έστω κι αν από το στόμα του έτρεξε αίμα) για να δεχθεί και νέο χειροκρότημα από τους φίλους του Άρη. Εν συνεχεία στον αγωνιστικό χώρο μπήκε το ασθενοφόρο, τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «πράσινων» η γλώσσα του Μαρινάκη είχε γυρίσει, ενώ σημειώθηκε διάσειση και απώλεια αισθήσεων. Πλέον θα κάνει αναλυτικότερες εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Πάντως τα χειρότερα ευτυχώς τα απέφυγε, ωστόσο οι δραματικές στιγμές θα μείνουν χαραγμένες σε όλους όσοι το έζησαν.

Ο Κύργιας, με τον οποίο συγκρούστηκε ο Μαρινάκης ήταν ράκος, ενώ ο Βαγγέλης Πανταζής δήλωσε στο συνδρομητικό πως από τη σύγκρουση γύρισε η γλώσσα του Μαρινάκη και έπαθε διάσειση ο Κύργιας!

To Top