ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονιστική στιγμή! Τηλεφώνημα της αδελφής Τόσκο στους γονείς του Άλκη: “Πόνος, οργή και τιμωρία των ενόχων”!

Συγκλονιστική στιγμή! Η οικογένεια Τόσκο επικοινώνησε με τους γονείς του Άλκη, εκφράζοντας τα συναισθήματα της και την αμέριστη συμπαράσταση: “Πόνος, οργή και τιμωρία των ενόχων”!

Η χαροκαμένη οικογένεια του Τόσκο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι να βλέπεις νεκρό το βλαστάρι σου… Ο Τόσκο έσβησε από τα δολοφονικά χτυπήματα πριν δυο χρόνια, γιατί πήγε να πιει ένα καφέ φορώντας κιτρινόμαυρα.

Η μοίρα ήταν σκληρή και στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού. Είδε το αγγελούδι της, να ξεψυχάει, όταν βγήκε να πάρει λίγο αέρα μετά το διάβασμα και απλά όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα υποστηρίζει, απάντησε: “Άρης…”.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, μια μέρα αφού η οικογένεια του Άλκη μέσα σε απέραντη οδύνη αποχαιρέτησε το καμάρι της για πάντα, η αδελφή του Τόσκο, Πέτια τηλεφώνησε στους χαροκαμένους γονείς. Δεν υπήρχε πολύς… χώρος για λόγια, παρά μόνο για δάκρυα. Ο πόνος απέραντος, το ίδιο και η οργή, αλλά και η αυτονόητη επιθυμία για την τιμωρία των ενόχων. Εξέφρασε την συμπαράσταση της οικογένειας του 28χρονου από τη Βουλγαρία, δηλώνοντας ότι είναι στο πλευρό τους. 

Τα γιατί… κοινά. Ποιος να τους απαντήσει και τι να πει; Όπως είχε τονίσει η Πέτια ότι: Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τον πόνο της οικογένειας του παιδιού πού σκότωσαν. Τον πόνο και την οργή που νιώθουν. Συναισθήματα που δε “σβήνουν”, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ειλικρινά τα συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και ας είναι αυτό το τελευταίο θύμα αυτής της τρέλας, πού συμβαίνει στην Ελλάδα. Να δολοφονούν κόσμο στο δρόμο, γιατί υποστηρίζει μια άλλη – από αυτούς – ομάδα… Πρέπει κάποτε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι…”.

To Top