ΑΠΟΨΕΙΣ

Συγκλονιστικός Αλκέτας! Τα προφητικά λόγια του Παναγούλια “οδηγός” και σήμερα για όλον τον Άρη! (video)

O Άρης απέδρασε από τα τέσσερα χρόνια της αυτοεξορίας, ήπιε για τρίτη περίοδο τα τελευταία 25 χρόνια το πικρό ποτήρι ενός υποβιβασμού, επέστρεψε και συνεχίζει δυναμικά! Η φετινή πορεία, η έξοδος στην Ευρώπη, η στήριξη του κόσμου αποτελούν συστατικά για να περιμένουν όλοι το καλύτερο…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αρκεί να έχει διδαχθεί ο οργανισμός που λέγεται Άρης από τα λάθη και τις παραλείψεις όλων των προηγούμενων χρόνων και όλων εκείνων των καταστάσεων παθογένειας που τον καταδίκασαν σε χαμηλές πτήσεις. Στην κρίση και στην εσωστρέφεια.

Στην “κιβωτό” της κιτρινόμαυρης ιστορίας υπάρχουν σελίδες, πράξεις, δηλώσεις που άνετα μπορούν να αποτελέσουν ένα… εγχειρίδιο, του τι πρέπει να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ο Άρης, τι πρέπει να προσέξει, πώς μπορεί να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Ένα απλό παράδειγμα είναι το βίντεο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης. Είναι ένα αφιέρωμα της Nova (τότε supersport) στην πορεία του Άρη την περίοδο 1998-99. Ακριβώς πριν είκοσι χρόνια. Ο Άρης είχε ανέβει και πάλι από την Β’ εθνική, έκανε μια εξαιρετική πορεία, επί ιδιοκτησίας Κοντομηνά και βγήκε στην Ευρώπη στέλνοντας δυναμικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Στο αφιέρωμα αυτό, το οποίο αξίζει να το δει κάθε Αρειανός και έχει την πορεία από το θριαμβευτικό 1-4 της Τούμπας, μέχρι την έξοδο στην Ευρώπη, μιλούν όλοι οι πρωταγωνιστές. Στο τέλος κλείνει με μια κατάθεση ψυχής από τον Αλκέτα Παναγούλια, ο οποίος πιστεύουμε ότι συγκλονίζει ακόμη και σήμερα… Λόγια προφητικά, προνοητικά, όπως θέλετε πείτε τα, που έχουν αξία μέχρι και σήμερα, μπορούν να αποτελέσουν “πυξίδα”, “οδηγό” για την κιτρινόμαυρη οικογένεια μέχρι και σήμερα.

Την ώρα που όλοι πανηγύριζαν για την Ευρώπη, ο Αλκέτας που ένιωθε από Άρη, επέλεξε να στείλει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Και κυρίως προς την ομάδα. Τότε μιλούσε ίσως μόνο για τους παίκτες. Ίσως η τοποθέτηση μπορεί να έχει διαχρονική αξία σήμερα, για όλους. Για όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη…

Όπως είπε είκοσι χρόνια πριν:

“Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα! Και δεν λέω αερολογίες, όταν μιλάω περί πίστεως, πάθους, συνείδησης και υπευθυνότητας.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους.

Για μένα δεν παύει ποτέ ο αθλητής να επιτελεί έναν άθλο. Ποιος είναι ο άθλος των παικτών του Άρη που θέλουν να επιτελέσουν; Να βγουν 6οι, 7οι, 8οι έστω και 4οι; Τον θεωρούν άθλο αυτόν; Αυτήν την ερώτηση θέλω να κάνω.

Ίσως να μην αντέχουν οι ποδοσφαιριστές, ίσως να έχουμε παίκτες μέχρι εκεί.

Αυτό προσπαθεί να κάνει ο σύλλογος, να βελτιώσει και το επίπεδο των παικτών του γιατί οι φιλοδοξίες αυτού του συλλόγου είναι αρκετά μεγάλες. Αντέχουν;”

Δείτε το βίντεο και προσέξτε τα λόγια του Παναγούλια και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει μετά το 1:18′:35”

To Top