Συγκλονιστικό ξέσπασμα: «Κλέφτρες οι κόρες του Μαραντόνα – Αν σηκωθεί από τον τάφο του…»

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε τις δύο κόρες του για εγκατάλειψη του πατέρα τους.

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο από τις κόρες του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζιανίνα και τον δικηγόρο και καλύτερό του φίλο, Ματίας Μόρλα.

Οι κόρες του κορυφαίου ποδοσφαιριστή που… πάτησε στον πλανήτη του προσάπτουν ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα τους.

Στον αντίποδα, ο Μόρλα θεωρεί πως τα κάνουν όλα για τα λεφτά, μιας και τα τελευταία χρόνια της ζωής του Ντίεγκο Μαραντόνα, τον είχαν εγκαταλείψει.

«Αν ο Ντιέγκο σηκωθεί από τον τάφο του και έρθει να με βρει, το μόνο που θα μου προσάψει είναι ότι δεν άφησα να έχει δίπλα του τη Ροσίο Ολίβα (σ.σ. πρώην σύντροφος του Μαραντόνα). Την αγαπούσε πολύ και έδινε μάχη μέχρι θανάτου με την Ντάλμα και την Τζιανίνα, για τις οποίες ένιωθε πως τον είχαν κλέψει και τον είχαν προδώσει.

Εγώ ήμουν αυτός που ήταν μαζί με τον Μαραντόνα τα τελευταία επτά χρόνια και κάθε Χριστούγεννα κοιτούσε το τηλέφωνο και κανείς δεν τον έπαιρνε. Δεν είδατε που ο Ντιέγκο ήταν εξοργισμένος με την Ντάλμα επειδή έβγαλε την κόρη της Ρόμα; Τι είναι ο Ντιέγκο; Νάπολι, το αντίθετο της Ρόμα. Με εξαίρεση τις αδερφές του, τον άφησαν όλοι. Εγκατέλειψαν τον Μαραντόνα, πέθανε μόνος» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τέλος, ο Μόρλα ξεκαθάρισε πως ο Μαραντόνα δεν ήταν ποτέ τρελός, παρά τους κατά καιρούς εθισμούς του: «Αν επέστρεφε, δεν θα άφηνε την Ντάλμα και την Τζιανίνα να μου επιτεθούν. Όταν πέθανε, είπα ότι αυτές ήταν οι κλέφτρες. Εγώ και οι αδερφές του ήμασταν το φως, όχι ληστές».

To Top