Συγκλονιστικό! Ο Μιχαΐλοβιτς οδήγησε την Μπολόνια σε μεγάλη ανατροπή με οδηγίες από… το νοσοκομείο

Η Μπολόνια είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη έκπληξη στην τρέχουσα Serie A, καθώς το πρωτάθλημα για εκείνη ξεκίνησε με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 παιχνίδια και συγκομιδή 7 βαθμών από τους διαθέσιμους 9.

Ένας από τους λόγους που οι «ροσομπλού» ξεκίνησαν τόσο δυναμικά, είναι ότι παίρνουν έμπνευση από τη μεγάλη μάχη που δίνει ο προπονητής τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος υποβάλλεται αυτό το διάστημα στον δεύτερο κύκλο των χημειοθεραπειών ενάντια στη λευχαιμία.

Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός, στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα κόντρα στη Μπρέσια, εκτός έδρας, κατάφερε από μακριά να οδηγήσει τους παίκτες του στην ανατροπή, παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν στο 3-1.

Ο Μιχαΐλοβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του από την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, κάτι που φάνηκε να λειτουργεί καταλυτικά, ώστε να έρθει η μεγάλη ανατροπή και η νίκη 3-4.

Μετά το παιχνίδι με τη Μπρέσια, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή πίσω στη βάση της σταμάτησε στην κλινική στην οποία νοσηλεύεται ο Σέρβος τεχνικός. Μάλιστα, φέρεται να τους είπε: «Τώρα που νικήσατε, ήρθατε να μου πρήξετε τα αρ….! Θα τα πούμε την Τετάρτη για τα λάθη σας». Και ήρθε η αποθέωση…

«Πού θα πάτε να το γιορτάσετε; Ελάτε επάνω να ξαναδούμε το παιχνίδι», συνέχισε να λέει ο Μιχαΐλοβιτς, με το… πάρτι να συνεχίζεται.

To Top