ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλόνισε η “κιτρινόμαυρη” Εμμανουηλίδου για τα Τέμπη: Έστειλε ένα φιλί στον ουρανό πριν από την «κούρσα» της (video)

Συγκίνησε η αθλήτρια των δρόμων ταχύτητας Πολυνίκη Εμμανουηλίδου η οποία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προκρίθηκε με ατομικό ρεκόρ από τα προκριματικά των 60 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αλλά «κέρδισε» όλο τον κόσμο με την ενέργεια στην οποία προχώρησε πριν από την «κούρσα».

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα, η 19χρονη αθλήτρια -η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της για τον Άρη, έχοντας ανοίξει αρκετές φορές σημαία του Άρη μετά από αγώνες της (φωτογραφία), αλλά και φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο- τίμησε με τον δικό της τρόπο τους νεκρούς που έσβησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της περασμένης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη άγγιξε το σύμβολο του πένθους στη στολή της και έστειλε ένα φιλί δείχνοντας στον ουρανό, για τους δεκάδες νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Σε δηλώσεις της μετά την κούρσα τόνισε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη από αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Σήμερα έτρεξα για όλους αυτούς, ελπίζω να μη ξαναγίνει ποτέ κάτι παρόμοιο».

To Top