ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλόνισε ο Γκρεγκ Σάγκερ στα βραβεία ESPY! (videos)

Μία ανεπανάληπτη ομιλία, πηγή έμπνευσης και τροφή για σκέψη, «χάρισε» ο Κρεγκ Σάγκερ, ο οποίος αναφέρθηκε για την μάχη που δίνει με την λευχαιμία όταν βραβεύθηκε στα αθλητικά βραβεία ESPY.

Με απίστευτη δύναμη ψυχής, κατάφερε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό του και να προσκαλέσει όσους επίσης πάσχουν από παρόμοιες ασθένειες, να ορθώσουν το ανάστημά τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης.

Μίλησε για την οικογένειά του, για την μάχη που δίνει μαζί του η γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και για την άλλη του οικογένεια, αυτή του αθλητισμού. Αυτή, που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει ότι αγάπησε, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να γελάσει, παρά την μεγάλη συγκίνηση, όταν αφού αφηγήθηκε μερικές από τις πιο ωραίες και συναρπαστικές στιγμές της ζωής του, μίλησε και για την συνέντευξη που έχει πάρει στον Γκρεγκ Πόποβιτς, στο ημίχρονο αγώνα που οι Σπερς έχαναν 7 πόντους.

Έστειλε το μήνυμά του, το πιο ηχηρό από όλα ίσως, τονίζοντας πως δεν θα παραδοθεί στην καταραμένη αρρώστια, καλώντας όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

To Top