ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη στην τελετή ονοματοδοσίας σε οδό “Άλκη Καμπανού”! (photo-video)

Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης στην τελετή ονοματοδοσίας της οδού Γαζή σε “Άλκη Καμπανού”.

Το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού πήρε ο δρόμος όπου δολοφονήθηκε άνανδρα ο νεαρός φίλος του Άρη.  Το αίτημα για μετονομασία είχε κατατεθεί από τον Α.Σ. Άρης, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης. Άμεσα συνεδρίασε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του κεντρικού δήμου που το ενέκρινε και όλο αυτό το διάστημα ο φάκελος βρισκόταν στα «χέρια» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στο αίτημα των κιτρινόμαυρων συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο ΥΜΑΘ Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης, μέλη του συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Γιουτίκας, o πρόεδρος του ΑΣ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης και βέβαια μέλη της οικογένειας και στενοί συγγενείς του Άλκη. Παρών και ο Φώτης Θέος, από τον Ηρακλή.

Ο πατέρας του Άλκη συγκλόνισε με τα λόγια του. “Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ζέρβα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έκαναν τη τιμή στον Άλκη, να δώσουν το όνομα του Άλκη στην οδό. Η θυσία του Άλκη, ας αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας. Με λιγότερη βία, με καθόλου θύματα.Πριν από δύο εδβδομάδες ήρθα εδώ για πρώτη φορά. Τώρα είναι η δεύτερη φορά. Εϊναι πολύ δύσκολο για εμένα. Η αγάπη όλου του κόσμου, του Δήμου και όλων σας, μου δίνει κουράγιο. Σας ευχαριστώ όλους”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ:



To Top