ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συγκρίνοντας το (εντυπωσιακό) 232 της πρώτης ημέρας των διαρκείας…

Χρειάστηκαν μόλις 9 ώρες για να καλύψει ο κόσμος του Άρη παραπάνω από το 10% των διαρκείας που είχε η ομάδα μπάσκετ σε όλη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν έκανε και ρεκόρ με τα 2.000 που πούλησε! Αντιλαμβάνεται κανείς την δίψα του κόσμου για να γυρίσει στο Παλέ και να στηρίξει τη διοίκηση Λάσκαρη.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν χθες δεν είχαν προηγούμενο, όπως άλλωστε έλεγαν και οι άνθρωποι της ομάδας. Ήταν, όμως, αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν ο κόσμος του Άρη διαπίστωσε πως ο Νίκος Λάσκαρης έχει… μόνιμα το χέρι στη τσέπη και πληρώνει, είτε για χρέη, είτε για να κάνει τον Άρη και πάλι ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους.

Μέσα σε 9 ώρες διατέθηκαν 232 εισιτήρια διαρκείας την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, όταν όλη τη περσινή χρονιά είχαν δοθεί 2.000! Για να αντιληφθεί κανείς την σημασία του συγκεκριμένου αριθμού, μπορεί να ανατρέξει στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε ενημερώσει πως διέθεσε 150 διαρκείας την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των δικών της, έχοντας προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 επί του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκας…

To Top