Συγκρατημένη αισιοδοξία και αναμονή στο επενδυτικό…

Το αγωνιστικό άφησε σε δεύτερη μοίρα το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον και τις ενέργειες της διοίκησης, μετά το ταξίδι στην Γενεύη την περασμένη εβδομάδα. Ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι φυσικά στην πρώτη γραμμή της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας, την ώρα, πάντως, που οι όποιες κινήσεις σε διοικητικό επίπεδο γίνονται χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο στοιχείο.

Όπως λέγεται με έμφαση στην Αλκμήνης, τα δεδομένα θα γίνουν γνωστά στον κόσμο στη σωστή στιγμή και σε σωστή βάση. Παράλληλα, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι εξελίξεις που θα δρομολογήσουν ένα καλύτερο μέλλον για την ΠΑΕ.

Μάλιστα, σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι οι εκφραστές του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρίσκονται στη φάση της επεξεργασίας όλων των στοιχείων που αφορούν την ΠΑΕ, ώστε ενώπιον της Λέσχης και τις εργασίες της γενικής συνέλευσης της 22ης Φεβρουαρίου, θα μπορεί να παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υπογραμμίζουν ότι το «ενδιαφέρον είναι σοβαρό, αλλά όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή…». Εν αναμονή, λοιπόν…

To Top