Συγνώμη της Μακάμπι στη Ρεάλ για το… τρολάρισμα!

Η Μακάμπι απολογήθηκε στη Ρεάλ για την ανάρτησή της στο Twitter που ειρωνευόταν την μπασκετική ομάδα της «βασίλισσας» μετά την κατάκτηση του Champions League από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες αργά το βράδυ στο Twitter, όταν στον επίσημο λογαριασμό της Μακάμπι αναρτήθηκε το εξής: «Προς υπενθύμιση: το Champions League που κατέκτησε η Ρεάλ είναι ο μοναδικός φετινός ευρωπαϊκός της τίτλος».

Επρόκειτο για σαφές ειρωνικό σχόλιο σχετικά με τη νίκη της ομάδας του λαού επί της «βασίλισσας» στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας, το οποίο δεν άρεσε στον Νίκολα Μίροτιτς. «Προς υπενθύμιση, η Ρεάλ είναι η βασίλισσα της Ευρώπης με οκτώ τίτλους», έγραψε ο φόργουορντ των Μαδριλένων, για να απαντήσει ο MVP του Final Four και «δήμιος» της Ρεάλ, Ταϊρίς Ράις: «Και σε ποιον από όλους αυτούς τους τίτλους ήσουν εσύ μέλος της ομάδας».

Το τελευταίο σχόλιο, μαζί με αυτό της Μακάμπι, διαγράφηκαν από το Twitter και σήμερα η ομάδα του Τελ Αβίβ έστειλε επιστολή στη Ρεάλ ζητώντας συγγνώμη και κάνοντας λόγο για λάθος ενός υπαλλήλου κι όχι επίσημη θέση της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ για τη μεγάλη της νίκη στον τελικό του Champions League.

To tweet που έγινε από λάθος μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μακάμπι δεν ήταν εγκεκριμένο από το σύλλογο και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη Μακάμπι και τη διοίκησή της. Ζητούμε συγγνώμη.

Πρόκειται για αποτέλεσμα ενός σοβαρού λάθους που έγινε όταν ένας από τους υπαλλήλους μας αντί να μπει στον προσωπικό του λογαριασμό μπήκε σε εκείνον της ομάδας. Θα ερευνήσουμε διεξοδικά το περιστατικό.

Η Μακάμπι και η Ρεάλ είναι δύο μεγάλοι σύλλογοι με μεγάλη παράδοση 46 ετών αξέχαστων αναμετρήσεων μεταξύ τους, με νίκες και ήττες κι από τις δύο πλευρές, όπως επίσης και αμοιβαίο σεβασμό. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συνεχιστεί αυτό.

Σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες για το λάθος».

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top