ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Παναχαϊκής για την διαιτησία με τον Άρη

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συνεχάρη, τους διαιτητές του αγώνα του Σαββάτου (25/11) κόντρα στον Άρη, για την διαιτησία τους εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο Άρης πρέπει να έχει αρκετά παράπονα από τους ρέφερι με αποκορύφωμα την κίτρινη κάρτα (4η) στον Πλατέλλα, ενώ γενικά “προστάτευσε” τους παίκτες της Πατρινής ομάδας παρά το σκληρό παιχνίδι τους. Δικαιολογημένα και οι Πατρινοί δεν έχουν παράπονα από την αναμέτρηση. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Άρη. Η ανακοίνωση αυτή, θα είχε μεγαλύτερη αξία, αν συνυπογραφόταν και από τις δύο ομάδες. Ειδάλλως, ποιο το νόημά της;

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη κ. Φουκάκη, τους βοηθούς του κ.κ. Κεσίσογλου & Θεοδώρου καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά βοηθούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Top