ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του τμήματος Kick Boxing για Σκαφιά

Για την τεράστια επιτυχία του Πέτρου Σκαφιά στο «COLOSSEUM II» παρουσία του προέδρου του ΑΣ ΑΡΗ, Γιάννη Ψηφίδη .

«Το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ συγχαίρει τον πρωταθλητή μας, Πέτρο Σκαφιά, για την τεράστια επιτυχία του στη σπουδαία διοργάνωση «COLOSSEUM II», που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ παρουσία του προέδρου του ΑΣ ΑΡΗ, Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος τον συνεχάρη προσωπικά για τη μεγάλη του νίκη.

Ο Πέτρος Σκαφιάς, που τίμησε τα χρώματα του Συλλόγου μας με τον καλύτερο τρόπο, στον τελικό της κατηγορίας -80 κιλών (Κ1 Rules) κέρδισε τον Ρόμπερτ Ογκανεσυάν και κατέκτησε τη ζώνη παγκόσμιας κλάσης WKN.

Μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον ΑΡΗ όσο και για τον ίδιο τον πρωταθλητή μας.

Επίσης το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ συγχαίρει τον προπονητή Στέλιο Σκέμπη και όλο το επιτελείο για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, όπως επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές του Τμήματος που συμμετείχαν στο «COLOSSEUM II» για την προσπάθειά τους.

Πρόκειται για τους Αλέξη Μεχτσιάν, Ρομέλα Γρηγοριάν, Μάγκλι Μπένγκου, Βασίλη Σαραπτσή, Μάριο Γκιγκόλα και Ζωή Δημητρουλάκη.

Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Toyota Alexandridis, Copyhouse Multi PrintStore, Bodymed, Top Gas, P&M, Devido, FINA Kota, La Trappe, Rigas café, The Daltons, Top ten, Power +, Karipidis Pallets για τη στήριξή τους».

 

To Top