Συγχαρητήρια Μαρκόπουλου στον Άρη

Ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και επεσήμανε ότι σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου οι κίτρινοι έχουν τελείως διαφορετική προς το καλύτερο εικόνα.

Ο τεχνικός του Κόροιβου τόνισε αρχικά πως “έγινε δυνατό παιχνίδι, με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστικό και αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, προσπαθούσαν να διαβάσουν τα μις ματς και να βρουν την καλύτερη επιλογή. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών μας και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, γιατί δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να σκοράρει 45 πόντους. Δεν σταματάμε εδώ. Η προσπάθειά μας συνεχίζει για να πετύχουμε κάποιες νίκες ακόμα. Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μας ο Άρης είναι τελείως διαφορετικός”.

Πρόσθεσε πως “το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Το θέμα είναι τι κάνει ο Κόροιβος, όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι έναν δύσκολο δρόμο, με πολλές δυσκολίες γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά και ακόμα ψάχνουμε τα πατήματά μας. Ευελπιστώ να έχουμε στη συνέχεια την παρουσία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο”.

Ο Πάνος Φιλιππάκος τόνισε: “Ξεκινήσαμε δυνατά, ήμασταν πιστοί στους κανόνες που δουλέψαμε όλη τη βδομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος και συγκεντρωμένοι σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, που χαλαρώσαμε και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Άρης έβαλε μεγάλα σουτ και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Δεν ήταν αυτό το πρόσωπό μας, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

To Top