Συγχαρητήρια στο Νικολαΐδη από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχάρη θερμά τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη για την επιλογή του ως σημαιοφόρου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μέσω γραπτής δήλωσης που έκανε η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.

Με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ορίσει ομόφωνα σημαιοφόρο της Ελλάδας στην τελετή έναρξης τον Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, η κυρία Πασχαλίδου δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την επιλογή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ως Σημαιοφόρου της Ελληνικής Αποστολής κατά την είσοδό της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, την ημέρα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, 27 Ιουλίου 2012.
Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, τίμησε επανειλημμένα τα ελληνικά χρώματα με μεγάλες διακρίσεις και στάθηκε δίπλα στον αθλητισμό της πόλης και στις διεκδικήσεις της με πιο πρόσφατη τη στήριξη που παρείχε στην υποψηφιότητα της για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας το 2014.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο αθλητή και άνθρωπο, που με την υποστήριξη του πατέρα του Γιώργου και προπονητή του Κώστα Τζιδημόπουλου, διακρίνεται για το ήθος και το χαρακτήρα του. Με την ευκαιρία της επιλογής του εύχομαι τόσο στον ίδιο όσο και στα μέλη της Ελληνικής Αποστολής καλή επιτυχία και πολλά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

To Top