«Συγχαρητήρια» της Ατλέτικο στον Κωστή για το ντεμπούτο του στο Champions League

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, και μάλιστα στο επίπεδο του Champions League, πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Ηλίας Κωστής.

Πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Κωστή, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τις φανέλες των Ηρακλή, Παναχαϊκής, Ολυμπιακού Βόλου και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από 13 χρόνια (το 2010)!

Με αφορμή το ξεχωριστό αυτό γεγονός για τον Ελληνοκύπριο αμυντικό, ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2003, η ισπανική ομάδα κάνει ένα αφιέρωμα στον 20χρονο πλέον άσο.

«Ο Ηλίας Κωστής (Θεσσαλονίκη, 27 Φεβρουαρίου 2003) έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στον αγώνα του Champions League με τη Φέγενορντ που έγινε στο Metropolitano. Ο Ηλίας δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ντεμπούτο, καθώς η ομάδα μας κέρδισε τους Ολλανδούς με 3-2, ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Β, έφτασε στην Ακαδημία το 2019. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της εφεδρικής ομάδας, με επικεφαλής τον Λουίς Γκαρθία Τεβενέτ και κατάφερε να κάνει το άλμα στην πρώτη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Σιμεόνε τον έχει συμπεριλάβει σε πολλές προπονήσεις, με τον Ελληνοκύπριο αμυντικό να έχει κάποια λεπτά συμμετοχής στην preseason με τον Αργεντινό προπονητή και ταξίδεψε στην περιοδεία που έγινε σε Κορέα, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάπως έτσι θα θυμάται την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ως μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες στην καριέρα του, αφού έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγχαρητήρια Ηλία για τα πρώτα σου λεπτά με την πρώτη ομάδα»!

To Top