Συγχαρητήρια της Κοινωνίας Μελών στην ΚΑΕ για το άρθρο 99 με μήνυμα ενότητας για το ποδόσφαιρο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ΚΑΕ Άρης εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη με αφορμή την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τους συνεργάτες της για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 και τη νέα πνοή κι ελπίδα που δίνουν στον μπασκετικό ΑΡΗ. Η πλήρης συνεργασία, η ενότητα και η απόλυτη προσήλωση στο στόχο έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όλα τα ανωτέρω πρέπει να ακολουθήσει και ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ. Το συμφέρον του Συλλόγου μας ,αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε, επιτάσσει να πάμε στις μάχες που έρχονται, εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο, την σωτηρία της ομάδας.

Οι έριδες και οι αλληλοσπαραγμοί δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο μας αποπροσανατολίζουν από τον ένα και μοναδικό μας στόχο.

Αυτή τη στιγμή πάνω απ’ όλα και όλους είναι ο ΑΡΗΣ μας.

Υγ: Η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΜΑ έγινε με την παρουσία των μελών που τελούν υπό παραίτηση. Σε ότι αφορά τις παραιτήσεις τους, αυτές θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση”.

 

To Top