ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συζήτησαν για τις μειώσεις στα συμβόλαια, σε μορφή μπόνους τα χρήματα που θα αφαιρεθούν!

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με κεντρικό θέμα συζήτησης το “ψαλίδι” στα φετινά συμβόλαιά τους, λόγω του κορωνοϊού.

Παρόντες στην συνάντηση, ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον Άγγελο Χαριστέα.

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από πλευράς ΠΑΕ για την οικονομική ζημιά που υπέστη η ΠΑΕ από τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες με την πανδημία, προκειμένου να καταλάβουν όλοι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Αύριο, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα έχει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τους παίκτες, καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Όπως αποφασίστηκε και μεταφέρθηκε στους παίκτες, δεν θα γίνει μείωση σε συμβόλαια κάτω από 70.000 ευρώ και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματα της μείωσης, αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της, σε πρωτάθλημα και κυρίως στο Κύπελλο.

Αμοιβαία κατανόηση υπήρξε και από τις δύο πλευρές, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν πως οι ισορροπίες μετά τα όσα έχουν συμβεί με την πανδημία έχουν αλλάξει σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Top