Συζήτηση, ανύψωση ηθικού και μετά προπόνηση στο Παλέ

Μετά από μιάμιση μέρα ρεπό, ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει τους παίκτες του για προπόνηση σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο. Εκεί θα ειπωθούν αρκετά στα αποδυτήρια, όχι μόνο τα λάθη που έγιναν, αλλά και μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών, που ότι και να γίνει αυτοί θα είναι που θα βγάλουν φέτος την χρονιά των “ειδικών συνθηκών”. Είναι πολύ πιθανό στο Παλέ να βρεθούν και άνθρωποι της διοίκησης.

Το νέο “χαστούκι” στο πρωτάθλημα, η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, ήταν ίσως το πιο ηχηρό και αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη απογοήτευση. Την δεδομένη χρονική περίοδο δεν μπορεί να κάνει τίποτα η διοίκηση για να αλλάξει την κατάσταση στο ρόστερ, άρα θα πρέπει να στηρίξει αυτούς τους παίκτες. Ο Αγγέλου το έκανε και προχθές και ουσιαστικά αυτό που προέχει είναι να βρουν με κάποιο τρόπο οι παίκτες την ψυχολογία τους για να παίξουν μπάσκετ.

Θα γίνει αυτό μέσα από άλλη μια συζήτηση; Άγνωστο είναι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, όμως δεν υπάρχει κι άλλη επιλογή.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να δουλέψει στις προπονήσεις για να βελτιωθεί και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά είναι γεγονός ότι θα έχει το μυαλό της στα επόμενα δύο παιχνίδια, με τον Ίκαρο στο Αλεξάνδρειο και με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

 

To Top