ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συζήτηση για όλα στην ΚΑΕ: Η επιστολή στον Γουλιέλμο για τις μετοχές και άλλα τέσσερα θέματα στην ατζέντα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ακόμη ένα διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ Άρης με πέντε βασικά θέματα στην ατζέντα τα οποία αποτελούν άμεσης προτεραιότητας, προκειμένου να δρομολογηθούν οι κινήσεις της “επόμενης μέρας”.

Οι παράγοντες του Άρη συζήτησαν για πέντε θέματα:

1. Μετοχές. Συντάχθηκε το τελικό κείμενο της επιστολής που θα σταλεί στον Δημήτρη Γουλιέλμο, τον οποίο καλούν τα μέλη της διοίκησης στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί το ζήτημα επί τάπητος. Με βάση τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, η ελεύθερη μετακίνηση από νομό σε νομό “ανοίγει” μετά τις 18 Μαΐου και όπως όλα δείχνουν μέχρι τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει φυσική παρουσία του μεγαλομετόχου. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα της επιστολής είναι ότι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό μια συζήτηση για το θέμα της ΚΑΕ και των μετοχών.

2. Οικονομικό. Έγινε για μια ακόμη φορά η καταγραφή των οικονομικών ανοιχτών ζητημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα λόγω του lockdown. Είναι πολλά τα μέτωπα και ανοιχτά και αναζητούνται τρόποι για να κλείσουν.

3. Λουκέτο στο πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι από τις ομάδες που περιμένουν να δοθεί οριστική λύση, με απόφαση επικυρωμένη από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, μετά από εκείνη και των 14 ΚΑΕ για λουκέτο στο πρωτάθλημα, απόφαση που δεν έχει επικυρωθεί και τυπικά. Ήδη γίνονται καθημερινά συζητήσεις και επαφές με τους δυο φορείς και όπως όλα δείχνουν, παρά το γενικότερο κλίμα και τις δηλώσεις πρόσφατα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, η τελική επικύρωση θα γίνει από την ερχόμενη βδομάδα, μια και εγκαταλείφθηκε η πρόθεση για μια καθοριστική τηλεδιάσκεψη μέχρι αύριο Παρασκευή.

4. Διοικητικό. Η θητεία της προσωρινής διοικούσας έληγε στις 5 Μαΐου, πήρε όμως παράταση (όχι μόνο δια δύο μήνες, αλλά… επ΄ αόριστον) λόγω της καραντίνας. Συζητήθηκαν όλες οι νομικές προεκτάσεις στο θέμα αυτό και το τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια.

5. Αγωνιστικό. Έγινε μια εκτίμηση στον αγωνιστικό τομέα σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, με δεδομένο ότι όλα είναι σε μια κλωστή, από την στιγμή που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα παραπάνω τέσσερα ζητήματα, τη στιγμή που το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Σάββα Καμπερίδη είναι σταντ μπάι.

To Top