Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ΠΑΕ-ΚΜΑ-νομικών, προσπάθεια για «χρυσή τομή» με Καπετάνο – Ετοιμάζουν συνέντευξη Τύπου

Επι παντός επιστητού συζήτησαν τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος στη συνεδρίαση της ΠΑΕ Άρης το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν όλα τα ανοιχτά μέτωπα της κιτρινόμαυρης ομάδας, ενώ νωρίτερα υπήρξε συνάντηση με τους νομικούς (Τσομίδης, Αργυριάδης, Χριστοφορίδης) που χειρίζονται το άρθρο 99.

Στο συμβούλιο συμμετείχαν επίσης οι Άγγελος Γρόλλιος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης εκ μέρους της ΚΜΑ.

Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε να ανοίξει η διοίκηση τα χαρτιά της σε μια δημόσια τοποθέτηση μέσω συνέντευξης Τύπου. Κάποιες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον της ΠΑΕ και ο τρόπος λειτουργίας με τη νέα σύνθεση θα ανακοινωθούν εκεί (πιθανότατα την επόμενη Παρασκευή).

Επίσης, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του Κώστα Καπετάνου. Ο παίκτης όπως είχε εκμυστηρευτεί από χθες στο περιβάλλον του, αλλά και σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, δείχνει διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με την διοίκηση του Άρη για βρεθεί η «χρυσή τομή». Μάλιστα, λέγεται πως υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να μην υπάρξει δικαστική αντιπαράθεση σε ότι αφορά στα δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλονται.

Το λεπτό, όσο και δύσκολο σημείο είναι ότι τα δεδουλευμένα είναι 135.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι λογικό να μην υπάρχουν αυτά τα χρήματα στα ταμεία της κίτρινης ΠΑΕ.

 Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με άλλο ρεπορτάζ

To Top