Συζήτηση με Καστίγιο… εφ’ όλης της ύλης

Η νέα μέρα, η νέα βδομάδα που ξεκίνησε θα δώσει την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη να προσπαθήσει ώστε να διορθώσει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, να βρει ποιοι είναι οι… αδύναμοι κρίκοι, τα αδύνατα σημεία και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Από τις βασικές προτεραιότητες στις οποίες θα δώσει βάρος είναι το θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο Άρης περιμένει πολλά από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, έχοντας στηρίξει πάνω  του σημαντικό μέρος από τη φετινή προσπάθεια, χωρίς ακόμη να έχει πάρει μέσα στο γήπεδο αυτά που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κόσμου, αλλά και στην αξία  του ίδιου.

Η άδικη αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ένα ακόμη σημείο αιχμής, σε ότι αφορά, πάντως, τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στο γήπεδο ο παίκτης.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να γίνει μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ανάμεσα στον Σάκη Τσιώλη και τον Νέρι Καστίγιο, προκειμένου να βρεθεί τι είναι εκείνο που δεν επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Οι διοικούντες, άλλωστε την ομάδα δεν έκρυψαν στον έλληνα τεχνικό τον προβληματισμό τους για το πρόσωπο που βγάζει στους αγώνες ο Καστίγιο.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση είχε την περασμένη βδομάδα συνάντηση στα γραφεία με τον Καστίγιο, προκειμένου ο τελευταίος να αναφερθεί σε κάποια πράγματα που τον απασχολούν, δεν έχουν λυθεί ακόμη και προφανώς δεν τον αφήνουν να λειτουργήσει απερίσπαστος στο αγωνιστικό κομμάτι. Σε αυτή τη συνάντηση, η υπόσχεση-δέσμευση της διοίκησης ήταν ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λυθεί το θέμα και όλες οι πλευρές είναι σε κατάσταση αναμονής.

 

 

To Top