Συζήτηση – ξεκαθάρισμα με πρωτοβουλία Λαζαρίδη: «Πρέπει να ξυπνήσουμε»!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη φαίνεται πώς και αυτοί, έχουν συνειδητοποιήσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ίδιοι, η ομάδα, ο κιτρινόμαυρος σύλλογος. Η πρωτοβουλία του Νίκου Λαζαρίδη να γίνει μέσα στα αποδυτήρια μια συζήτηση-ξεκαθάρισμα λέει πολλά…

Ο Λαζαρίδης προσπάθησε να λειτουργήσει ως πραγματικός αρχηγός και αφού έκλεισε την πόρτα των αποδυτηρίων, δίχως την παρουσία προπονητών και γενικού αρχηγού, προκάλεσε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια της άσχημης αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Στη συζήτηση ακούστηκαν πολλές απόψεις, αλλά επί της ουσίας τονίστηκε το πιο σημαντικό: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξυπνήσουμε! Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κακή εικόνα» ενώ σε ότι αφορά τα προβλήματα που είναι αρκετά στην ομάδα, ο έμπειρος αμυντικός των κίτρινων και οι συμπαίκτες του ομολόγησαν ότι:

«Πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματα έξω από το γήπεδο. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν γίνεται να μην δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε και η ομάδα και εμείς οι ίδιοι να ωφεληθούμε. Ο κόσμος έχει πληγωθεί…».  

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια… Απομένει να γίνουν πράξη μέσα στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου αναμένονται πολλές «απαντήσεις». Για να σωθεί η παρτίδα!

To Top