Συζητάει για νέο συμβόλαιο με Γουάν-Μπισάκα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε συνομιλίες με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού.

Ολική ανατροπή σκηνικού φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόπευε να πουλήσει.
Ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει μπει σε συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ένας από τους όρους που θα τεθούν προς διαπραγμάτευση είναι ο μισθός του 25χρονου δεξιού μπακ, που αναμένεται να είναι αυξημένος κατά 115.000 ευρώ την εβδομάδα, εφόσον επέλθει το deal.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι ο Έρικ Τεν Χαχ υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του. Στη φετινή Premier League τον έχει συμπεριλάβει στην ενδεκάδα και στους 4 πρώτους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έχει και μία ασίστ.
Συνολικά, ο Γουάν-Μπισάκα έχει καταγράψει 164 συμμετοχές στο «Ολντ Τράφορντ» από το 2019 και έπειτα, σημειώνοντας 2 γκολ και 12 ασίστ.

To Top