ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συζητήσεις στα αποδυτήρια, αποφασισμένοι όλοι να αλλάξουν την εικόνα

Η ήττα από την Λάρισα προκάλεσε τριγμούς στα ενδότερα του Άρη, κάτι απολύτως λογικό, διότι περισσότερο από την ήττα πείραξε ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε. Από την ώρα που τελείωσε εκείνο το παιχνίδι και μετά έχουν γίνει συζητήσεις μέσα στην ομάδα και αυτά που συζητήθηκαν ευχής έργο είναι να φανούν στο γήπεδο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Άρης δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, πληρώνοντας προφανώς την τεράστια καθυστέρηση στην διαμόρφωση του ρόστερ του, ενδεχομένως και κάποιες επιλογές, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν.

Η νίκη επί του Ιωνικού το Σάββατο είναι ζητούμενο, αλλά και αυτονόητο, υπό την έννοια ότι ο Άρης οφείλει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιάσει μπροστά στον κόσμο μου σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα.

Εκεί ακριβώς επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις που έγιναν και γίνονται στα αποδυτήρια, είτε παρουσία προπονητών, είτε μόνο μεταξύ των παικτών.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι καταρχήν αδικούν τους εαυτούς τους και μετά βλάπτουν τον σύλλογο με τον τρόπο που παίζουν και χάνουν και δείχνουν αποφασισμένοι να το αλλάξουν. Ο καθρέφτης είναι πάντα το παρκέ…

To Top