Συζητήσεις στην ΑΕΚ… για τα προς το ζην!

Πρόβλημα στην καθημερινότητά τους έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ λόγω του ότι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συζήτησαν μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το μυαλό τους είναι περισσότερο στην… επόμενη μέρα και όχι στον αγώνα με τον Άρη, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι κίτρινοι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της “Ένωσης στο novasports.gr “μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (28/10) έγιναν συζητήσεις στα αποδυτήρια μεταξύ ορισμένων παικτών σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση, για το κατά πόσο τα βγάζουν πέρα με την καθημερινότητα (ιδιαίτερα κάποιοι νέοι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα), αλλά και ποιες είναι οι κινήσεις που σκοπεύουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Άπαντες κατανοούν τη δύσκολη οικονομική θέση της ομάδας, αλλά όπως είναι λογικό ανησυχούν έντονα για την επόμενη μέρα και ειδικά όταν ακούν ότι η ΠΑΕ οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου. Κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για προσφυγή τον Ιανουάριο, ώστε να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Δε θέλουν όμως να πάρουν μια βιαστική απόφαση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν φαίνεται έστω και ένα θετικό σημάδι στα διοικητικά, τόσο θα αυξάνεται η αβεβαιότητα στις τάξεις των παικτών του Δικεφάλου”.

Ο Άρης θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία που έχει μπροστά του, να ξεπεράσει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα και να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που… υπολειτουργεί.

To Top