Συζητήσεις στο υφυπουργείο για αναβολή ή κεκλεισμένων λόγω κορωνοϊού!

Σκέψεις είτε για αναβολή, είτε για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το Σαββατοκύριακο κυοφορούνται στο υφυπουργείο αθλητισμού. Τι δείχνει το παράδειγμα της Ιταλίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τη στιγμή που και η Ελλάδα πλέον κινείται στους… ρυθμούς του κορωνοϊού, μετά την επιβεβαίωση τριών θετικών κρουσμάτων, είναι ορατό το ενδεχόμενο να επηρεαστούν άμεσα και παιχνίδια της ελληνικής επικράτειας. 

Η κυβέρνηση άλλωστε ήδη βρίσκεται επί ποδός και μία από τις πρώτες δραστικές αποφάσεις που πάρθηκαν από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ήταν να αναβληθούν όλα τα καρναβάλια στη χώρα μας.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι σε ολόκληρη την επικράτεια υπάρχει μία έντονη συζήτηση για τον κορωνοϊό, ο οποίος με γοργούς ρυθμούς εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Και γι’ αυτόν τον λόγο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η σκέψη στο υφυπουργείο αθλητισμού είτε να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να μπει… φρένο στην εξάπλωση της πανδημίας. 

Σε πρώτη φάση πάντως οι ομάδες δεν είναι θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεδομένα βέβαια υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών, αλλά οι ΠΑΕ θεωρούν ότι δεν υπάρχει τόσο σοβαρός κίνδυνος για να παρθούν τέτοιου είδους δραστικά μέτρα από την κυβέρνηση. 

Βεβαίως εφόσον υπήρχε μία τέτοια απόφαση, ενδεχομένως να είχε συνέπειες και για τα ματς Κυπέλλου που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας το προσεχές Σαββατοκύριακο. 

To Top