Συζητείται ξανά η αναδιάρθρωση στη Σούπερ λίγκα, φήμες για αλλαγή της απόφασης

Το θέμα της αναδιάρθρωσης του επομένου πρωταθλήματος θα συζητηθεί στο ΔΣ της Super League την Πέμπτη (21/03).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Super League από τον περασμένο Αύγουστο έχει αποφασίσει ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η ΕΠΟ θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες τις βαθμολογίας και η 13η θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη 2η από τη Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus, επειδή μέχρι στιγμής παρότι η πλευρά του ποδοσφαίρου έχει πάρει όλες τις αποφάσεις που αφορούν την αναδιάρθρωση, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν έχει νομοθετήσει τη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ 2, στο ΔΣ της Πέμπτης υπάρχουν σκέψεις να έρθει πρόταση, που να προβλέπει να διεξαχθεί με 16 ομάδες αντί για 14 και το επόμενο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, η σκέψη που υπάρχει είναι να υποβιβαστεί απευθείας ο τελευταίος και να δώσει αγώνα μπαράζ ο προτελευταίος με τον δεύτερο της Football League ή να υποβιβαστούν απευθείας οι δύο τελευταίοι.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά αποτυπωθούν στο συμβούλιο της Πέμπτη και τι στάση θα κρατήσουν οι επτά ΠΑΕ που υπέγραψαν με την ΕΡΤ με όρο το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League να διεξαχθεί με 14 ομάδες.

To Top