Όχι της Nova στην πρόταση του Άρη για αναβολή της πρεμιέρας!

Αρνητική ήταν τελικά η Nova στην πρόταση του Άρη, με τον οποίο συντάχθηκαν κι άλλες ΠΑΕ για αναβολή της πρεμιέρας. Στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκας τέθηκε η πρόταση των κίτρινων και έγιναν άμεσα επαφές με τη Nova για να δουν αν είναι και εκείνη σύμφωνη ώστε να αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 25 και 26 Αυγούστου!

Ο λόγος είναι οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν ενημερότητα (ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος) και η τυχόν παρουσία τους στο πρωτάθλημα χωρίς το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα και αντιδράσεις από άλλες ομάδες.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Χρήστος Γρόλλιος εκπροσωπούν τον Άρη στην συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας, η οποία ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε το sport-fm, η Nova τελικά απάντησε αρνητικά:

“Ο Άρης πρότεινε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας Αρχής. Στο πλευρό της κίτρινης ΠΑΕ στάθηκαν και οι άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Η αντίδραση της Σούπερ Λίγκας φάνηκε -προς στιγμήν- να αφήνει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς αποφασίστηκε να διακοπεί για λίγο η συνεδρίαση για να έρθει σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της NOVA, η οποία και έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 οι υπεύθυνοι της NOVA απάντησαν αρνητικά το ενδεχόμενο αυτό με αποτέλεσμα -πλέον- η Σούπερ Λίγκα να αναζητά άλλες λύσεις”.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top