Συλαϊδόπουλος (Παναθηναϊκός): “Μια εμφάνιση απέναντι στον Άρη που να πρεσβεύει την ιστορία μας”

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε  για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, υπογραμμίζοντας ότι η εμφάνιση των παικτών του πρέπει να αντιπροσωπεύει και την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά που έχω αυτό το ρόλο. Σίγουρα τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα γιατί έχει να κάνει και με την σωματική και την ψυχολογική κόπωση. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Έχουμε όμως την ικανότητα για να ανταποκριθούμε και να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια”.

Για το ματς με τον Άρη: “Καταρχάς κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι με κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι σαν υλικό έχουμε την ικανότητα να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο. Όσον αφορά την ποιότητα των παικτών μας δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που να υπερέχει πολύ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για το αν θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα: “Ουσιαστικά δεν μπορώ να αλλάξω πάρα πολλά πράγματα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που να πρεσβεύει την ιστορία του συλλόγου”.

Για το αν υπάρχει άγχος: “Άγχος δεν θα το έλεγα. Είναι μία μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον: “Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει στόχο μόνο τη νίκη. Άρα το να λέμε ότι δεν υπάρχει άγχος δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας. Είναι κίνητρο για όλους μας τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό”.

To Top