Συλλέκτες μεταλλίων οι πυγμάχοι! Στα μετάλλια και ο Βλαχοδήμος

Συνεχίζουν να μαζεύουν μετάλλια οι πυγμάχοι του Άρη στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα, καθώς και ο Χρήστος Βλαχοδήμος προκρίθηκε στα ημιτελικά στην κατηγορία των 70 κιλών.

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ του ΑΣ Άρη “σαν… τρένο πέρασε στα ημιτελικά ο πυγμάχος του Άρη, Χρήστος Βλαχοδήμος, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πυγμαχίας της κατηγορίας παίδων στα 70 κιλά.

Συγκεκριμένα, ο Βραχοδήμος χρειάστηκε μόνο ενάμιση λεπτό στον 1ο γύρο για να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του, Γιώργο Αραμπατζή (Μαχητές Ελευθερούπολης) και να περάσει στον επόμενο γύρο, εκεί όπου αντίπαλός του στα ημιτελικά είναι ο Γιώργος Βρέττας από τον Ηρακλή Χαϊδαρίου.

Επίσης, ο Κλεισθένης Αμανατίδης έχασε στα ημιτελικά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +80 κιλών, ενώ ο Νίκος Χατζηκύργιος ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Άρη, Γιώργος Γκαβέζος, έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, καθώς έχουν αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από τη συμμέτοχη τους σε αυτό τα πρωτάθλημα, που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία τους”.

To Top