Συλλυπητήρια Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον Γιώργο Κονδύλη

Απεβίωσε ο Γιώργος Κονδύλης, ένας άνθρωπος που αποτέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής του ΕΣΑΚΕ. Η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε τα συλλυπητήρια της μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ.

Αναλυτικά:

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Κονδύλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του αθλήματος.

Ο επί σειρά δεκαετιών γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ήταν η ψυχή του Συνδέσμου. Ένας ακούραστος εργάτης, από το «χέρι» του οποίου περνούσαν όλα όσα αφορούσαν το επαγγελματικό μπάσκετ. Και πάνω απ’ όλα, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Κονδύλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον παλιό παράγοντα του συλλόγου, Ηλία Ασπρογιαννίδη.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του παλιού παράγοντα της ομάδας μας, Ηλία Ασπρογιαννίδη που “έφυγε” από τη ζωή, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για Πολίτη

Ο Κώστας Πολίτης “έφυγε” σήμερα από την ζωή και η ΚΑΕ Άρης, εκφράζει τα συλλυπητήριά της. Αναλυτικά:

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η οικογένεια του μπάσκετ μετρά ακόμα μια σημαντική απώλεια. Ο Κώστας Πολίτης, ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ του 1987, «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του «Ευρωκόουτς».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την οικογένεια Αγγελόπουλου

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον θάνατο της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου: 

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα.

To Top