Συλλυπητήρια από ΠΑΕ, ΑΣ, Super 3

Η είδηση της απώλειας του θρυλικού «Σαράφου» προκάλεσε τη θλίψη στην οικογένεια του Άρη, η οποία εκφράστηκε μέσα από την ανακοίνωση των συλλυπητηρίων.
 
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι: «θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Σεραφείμ Φιλιππόσογλου που έφυγε από την ζωή στα 78 του χρόνια. Ο γνωστός σε όλη την αρειανή οικογένεια «Σαράφος», ήταν ο ιδρυτής του συνδέσμου των Ιερολοχιτών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα κοιμητήρια της Θέρμης στις 16:30. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».
 
Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης: «θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Σεραφείμ Φιλιππόσογλου που έφυγε από την ζωή στα 78 του χρόνια. Ο γνωστός σε όλη την αρειανή οικογένεια «Σαράφος», ήταν ο ιδρυτής του συνδέσμου των Ιερολοχιτών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα κοιμητήρια της Θέρμης στις 16:30. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».
 
Ακόμη ο «Super 3»: «εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Σαράφου, που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Από τους «παλιούς Αρειανούς», η θέση του στην κερκίδα θα τον περιμένει για πάντα…».

To Top