Συλλυπητήρια από το πόλο του Άρη για τον ξαφνικό χαμό αθλητή της Πάτρας! (photo)

Συλλυπητήρια έστειλε το τμήμα πόλο του Άρη για το χαμό του αθλητής της ΝΕ Πατρών, Κωνσταντίνου Αντίοχου.

«Η οικογένεια του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ και στην ομάδα του τη Ν.Ε.Πατρων

“Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά μόνον όταν πεθαίνει η μνήμη τους. Καλό παράδεισο Κωνσταντίνε” αναφέρει η ανακοίνωση της Ν.Ε.Πατρων και θα συμφωνήσουμε απόλυτα σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος ήταν επί χρόνια συμπαίκτης στη Εθνική Ομάδα μαζί με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής μας, θέλοντας να επισημάνουμε για άλλη μια φορά πως στην υδατοσφαρίση είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια».

Ο 43χρονος παίκτης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες και στις δύο ομάδες της αχαϊκής πρωτεύουσας, ΝΟΠ και ΝΕΠ, επί σειρά ετών.

Ανήκε στο δυναμικό της ΝΕΠ με την οποία το βράδυ της Πέμπτης (5/11) έκανε προπόνηση. Στη διάρκεια του διπλού των δύο ομάδων στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», ο Αντίοχος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και δεν συνήλθε ποτέ παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν από τα πρώτα λεπτά.

Η οικογένεια του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή…

Δημοσιεύτηκε από ARIS WATER POLO στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

Συλλυπητήρια από το πόλο του Άρη για τον ξαφνικό χαμό του 21χρονου Μαντή…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το πόλο του Άρη για τον ξαφνικό χαμό του 21χρονου διεθνή πολίστα Αδαμάντιου Μαντή σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου τμήματος: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τον άδικο χαμό του Αδαμαντίου ΜΑΝΤΗ. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και το Τμήμα υδατοσφαίρισης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια τού και στους οικείους του».

To Top