Συλλυπητήρια για Ψηφίδη από βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και πυγμαχία του Άρη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το τμήμα πυγμαχίας του Άρη για την απώλεια του Γιάννη Ψηφίδη.

Αναλυτικά: «Η οικογένεια του ΑΡΗ από σήμερα έγινε φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ψηφίδης σε ηλικία 75 ετών, προδομένος από την καρδιά του. Ο Γιάννης Ψηφίδης είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ ΑΡΗΣ από το 2015 έως το 2019 ενώ η προσφορά του στον σύλλογο ήταν πολυετής.

Μεταξύ άλλων διατέλεσε και πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ από το 2012 έως το 2013, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος το 2014.

Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Πρόεδρε, καλό ταξίδι…».

Ανάλογα έπραξαν και τα τμήματα ανδρών και γυναικών βόλεϊ του Άρη, όπως επίσης το πόλο και το χάντμπολ:

“Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014,  εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενώ ήταν και Πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΡΗΣ από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 .

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 17:45 στα Κοιμητήρια ”Αναστάσεως του Κυρίου”  ( 5o χιλ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης )

Ο τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”



To Top