Συλλυπητήρια του ΑΣ Άρης για τον θάνατο του Γιώργου Παπαβασιλείου

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΑΣ Άρης για τον θάνατο του Γιώργου Παπαβασιλείου, ο οποίος υπήρξε αθλητής στίβου του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΑΣ Άρης εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το θάνατο του Γιώργου Παπαβασιλείου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών είναι θρύλος του ελληνικού στίβου και υπήρξε αθλητής στίβου του Άρη Θεσσαλονίκης την δεκαετία του ’50, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ήταν αθλητής των μεσαίων αποστάσεων και κυρίως των στηπλ και πήρε μέρος μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956 και του 1960.

Το τμήμα στίβου του Άρη Θεσσαλονίκης τού απένειμε πριν λίγες ημέρες τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα Στίβου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπαβασιλείου (αριστερά) με τους συναθλητές του στον Άρη, Σόλωνα Υψηλάντη (στο μέσο) και Τάσο Αναστασίου (δεξιά) κατά την διάρκεια Πανελληνίων Αγώνων στην Αθήνα”.

To Top