Συμβούλιο για το θέμα Ηλιάδη και των εκπροσώπων στην ΠΑΕ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών προκειμένου να τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα του Δημήτρη Ηλιάδη. Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει ο ορισμός των δύο εκπροσώπων του φορέα στη διοίκηση της ΠΑΕ, ο οποίος καθυστέρησε μετά τις εξελίξεις στο θέμα Ηλιάδη.

Η τροπή που πήρε το θέμα του Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος απέσυρε το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια επιβίωσης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα στον κόσμο του Άρη. H θέληση του φορέα είναι να τοποθετηθεί δημόσια. Αυτό θα γίνει, αφού προηγηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ δεν έπεισε τους πάντες, σε ότι αφορά τις πραγματικές του προθέσεις, ενώ δημιούργησε αρκετές απορίες για το τι ακριβώς έγινε τις τελευταίες μέρες στις επαφές και συζητήσεις με τα μέλη της Κοινωνίας. Την ώρα, μάλιστα, που ο χρόνος είναι πολύτιμος χρόνος σε μια οριακή περίοδο για τον σύλλογο.

Η διοίκηση του φορέα εμφανίζεται ενοχλημένη από τη στάση του πρώην προέδρου και τον τρόπο που επέλεξε να αποχωρήσει. Η θέληση των μελών του φορέα είναι δεδομένη: να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από το δ.σ. της Κοινωνίας και αυτό να γίνει προφανώς μέσω ανακοίνωσης. Ο φορέας θα πάρει θέση για το θέμα Ηλιάδη και ΠΑΕ προκειμένου ο κόσμος του Άρη να πληροφορηθεί τι έγινε τις τελευταίες μέρες, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιοι θα οριστούν εκπρόσωποι του φορέα στην ΠΑΕ. Τα ονόματα των Τικπασάνογλου, Ψηφίδη είναι τα επικρατέστερα, χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη εξέλιξη…

To Top