Συμεωνίδης και ΚΕΔ όρισαν κανονικά Αναστόπουλο, Παναγιώτου! Γι΄ αυτούς δεν υπάρχει τιμωρία! Ζήτω το ελληνικό μπάσκετ!

Για την ΚΕΔ δεν μετράει καμία απόφαση του ΑΣΕΑΔ, καμία απόφαση του ΕΣΑΚΕ! Επανάληψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ θα γίνει γιατί οι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Καρακατσούνης εφάρμοσαν λάθος του κανονισμούς και η ΚΕΔ το… βιολί της! Όρισε κανονικά τους δύο πρώτους σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής αγνοώντας τους πάντες! 

Η παραδειγματική τιμωρία της ανεκδιήγητης τριάδας θα ολοκληρώσει την δικαίωση του Άρη για ό,τι έγινε με την διακοπή του αγώνα. Η ΚΕΔ όμως, το γνωστό παρεάκι πρώην διαιτητών, όρισε τον Αναστόπουλο και τον Παναγιώτου στον αγώνα των Τρικάλων με την ΑΕΚ.

Για την ΚΕΔ όλα έγιναν καλώς καμωμένα. Ο Στέλιος Συμεωνίδης έβγαινε στα ραδιόφωνα και έλεγε ότι θα τιμωρηθούν οι διαιτητές αν αποδειχθεί ότι εφάρμοσαν λάθος τους κανονισμούς. Αποδείχθηκε αυτό, αλλά η ΚΕΔ ορίζει διαιτητές που εν γνώσει της έχουν κάνει πολύ σοβαρές παραβάσεις…

Πάλι καλά που αποκλείστηκαν αυτή την αγωνιστική οι Καρακατσούνης, Μητσόπουλος, Βαρδάλος που έκαναν όργια στο ματς με την ΑΕΚ!

Αλήθεια ο Συμεωνίδης θα παραιτηθεί από την ΚΕΔ αφού πλέον ορίζεται ο γιος του σε Α1 αγώνες; Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο; Όλα είναι καλώς καμωμένα;

To Top