Συμμετοχή στη Γ΄ εθνική δεν σημαίνει… αναγκαστικά Γαλανός! – Ποια ήταν η ξεκάθαρη θέση του PRESSARIS πριν από δυο μήνες…

Πριν από το δημοψήφισμα της ΚΜΑ για τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Άρης (Β’ ή Γ’ εθνική), η θέση του PRESSARIS ήταν ξεκάθαρη: Β΄ εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Στεφανίδης, Γ΄ εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Γαλανός…

Συγκεκριμένα αναφέραμε:

Β΄εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Στεφανίδης, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα πολλών λύσεων που η καλύτερη και η πιο δυναμική να ανοίγει το παράθυρο της ελπίδας για ένα «καλύτερο αύριο».

Γ΄εθνική δεν πρέπει να σημαίνει μόνο Γαλανός. Εφόσον προκριθεί αυτή η λύση, δεν θα ήταν καλύτερο για τον Άρη να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών παραγόντων που θα κατέθεταν προτάσεις και σχέδιο και θα του έδιναν την ευχέρεια να διαλέξει τον καλύτερο δρόμο, ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του;

Θέση που εκφράστηκε στις 26 Ιουνίου! Σχεδόν δυο μήνες μετά, οι εξελίξεις δείχνουν ότι:

Α. Ο δρόμος της Β’ εθνικής δεν περνούσε από μια διοίκηση Στεφανίδη. Ειδικά μάλιστα στην πράξη αποδείχθηκε ότι προκάλεσε πολλά προβλήματα, βάζοντας τον Άρη σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Β. Εφόσον αποφασιστεί από τους θεσμούς η… απόδραση μέσα από τη Γ’ εθνική, ο Γιώργος Γαλανός δεν είναι… αναγκαστικά μόνος του.

Η ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του Αρη τη Δευτέρα θα δώσει αρκετές απαντήσεις για την επόμενη μέρα και αν τελικά θα προκριθεί η λύση της εκούσιας εκκαθάρισης.

Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο πως η Γ΄ Εθνική συνεπάγεται αυτόματα και την παρουσία του Γιώργου Γαλανού, τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος μιλάει συνεχώς για “χαμένο χρόνο” ενώ δεν έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα-πρόταση.

Οι τελευταίες διεργασίες δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί να υπάρξει παρουσία (με ή χωρίς Γαλανό) κι άλλων παραγόντων, εφόσον προκριθεί η διέξοδος της Γ’ εθνικής. Αυτή τη στιγμή ένα είναι το ζητούμενο: Να βγουν μπροστά παράγοντες με χρήματα και σχέδιο!

To Top