Συμμετοχή στους 11 από τους 16 βαθμούς του Άρη με… υπογραφή Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι ο ηγέτης του φετινού Αρη και ο Ισπανός φορ σημάδεψε με την παρουσία του τη νίκη επί του Πανιώνιου με 2-1, την 3η στο πρωτάθλημα, που δίνει βαθιά ανάσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τι κι αν ο τριάντα ενός φορ προερχόταν από τραυματισμό κι ήταν ανέτοιμος, Την παραμονή του αγώνα ζήτησε να μπει στην αποστολή και στο 55′ ο Αλκαράθ τον έριξε στον αγώνα, με την ελπίδα να βρει στο πρόσωπό του την λύση στο σκοράρισμα.

Και ο Αγκάνθο δεν τον απογοήτευσε. Στο 79΄ με καρφωτή κεφαλιά, με το έκτο φετινό του γκολ, χάρισε στον Αρη τρεις πολύτιμους βαθμούς και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Αρη.

Ο ίδιος πανηγύρισε το γκολ μπρος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και με το σφύριγμα της λήξης γνώρισε την καθολική αποδοχή.

Ο Αγκάνθο άφησε τελευταίος τον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε την φανέλα του και την πέταξε στην κερκίδα των φίλων του Αρη, που τον αποθέωναν, με έναν τυχερό να πανηγυρίζει με την σειρά του για το δώρο που πήρε από τον Ισπανό.

Ο Αρης μετρά 16 β, μετά από ισάριθμες αγωνιστικές και στους 11 βαθμούς έχει συμμετοχή ο Αγκάνθο.

Στην 3η αγωνιστική με δικό του γκολ στο 74′ ο Αρης είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (1-1), την επόμενη αγωνιστική είχε πετύχει με πέναλτι το μοναδικό γκολ του Αρη στην εντός έδρας νίκη με την Κέρκυρα και σήμερα πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο με το νικητήριο γκολ επί τιου Πανιώνιου.

Ακόμη, ισοφάρισε στην νίκη με 2-1 επί της Βέροιας, ενώ ήταν ο παίκτης που σκόραρε κάνοντας το 2-2 με τον Ολυμπιακό.

To Top