Συμπαίκτες στους Μπακς Αντετοκούνμπο και Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς μετακομίζει στο Μιλγουόκι, για λογαριασμό των Μπακς και θα είναι συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέχεια της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ τους προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» θα έχουν στη σύνθεσή τους στη συνέχεια της σεζόν τον Νίκολα Μίροτιτς, τον οποίο απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Οι «πελεκάνοι» από την πλευρά τους θα πάρουν τους Τζέισον Σμιθ και Στάνλεϊ Τζόνσον, με τον τελευταίο να μην… στεριώνει στα «ελάφια», καθώς είχε αποκτηθεί πριν από μερικές ημέρες από τους Μπακς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Θον Μέικερ.

Πέραν των δύο παικτών, όμως, οι Πέλικανς πήραν και τέσσερα μελλοντικά draft picks δεύτερου γύρου, σε μια κίνηση που αναμένεται να έχει αρκετά οφέλη, καθώς η ομάδα του Άλβιν Τζέντρι με την κίνηση ανταλλαγής του Μίροτιτς και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντέιβις ετοιμάζεται να μπει σε διαδικασία αναδόμησης.

Η κίνηση αυτή δυναμώνει αισθητά την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, καθώς ο Ισπανός φόργουορντ διακρίνεται για το αξιόπιστο περιφερειακό σουτ του, ενώ τη φετινή σεζόν σουτάρει με 36%, δίνοντας πολλές λύσεις έξω από τα 7,25μ..

Με τον τρόπο αυτό οι Μπακς έβαλαν στη… μηχανή τους έναν ακόμα παίκτη υψηλού επιπέδου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει των πλέι οφ, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής, αυτή τη στιγμή, έχοντας ρεκόρ 40-13.

To Top